Flyttlådor Hyr/Köp

Flyttlådor kan ni hyra/köpa hos oss

flyttlådor

Hyra Eller Köpa Flyttlådor

Flyttlådor kan vara en viktig bit av er flytt, och gärna av bra kvalitet. Hyr ni kartonger inför en flytt som utförs av oss så betalar ni 35 kr/flyttlåda.
Ni återfår 20 kr per flyttlådor när vi hämtar tillbaks dom efteråt. Ni betalar bara deposition och hyra för dom lådor som ni använder så beställ gärna lite extra lådor så att ni klarar er. Flyttar man med oss så betalar man aldrig någon typ av utkörningsavgift.

Vi hjälper er gärna att räkna ut hur många flyttkartonger ni behöver. Och vi kör dom till er kostnadsfritt Vi hämtar även flyttkartongerna kostnadsfritt när ni är färdiga med dom. Ni får ha dom tills ni är klara med er uppackning så ingen panik Och vi anpassar oss till er när vi skall hämta dom även efter 18,00 och helger Vi hämtar t.ex. gärna efter arbetstid så att ni slipper avbryta ert jobb p.g.a oss Flyttkartongerna har standardmåttet 40*40*60 cm

Köpa flyttkartonger av flyttfirman

När ni köper flyttkartonger inför en flytt som inte utförs av oss så betalar ni 35 kr/flyttlåda. Vi kör hem flyttlådor åt er. Och vi hjälper er gärna att räkna ut hur många flyttlådor ni behöver.

Vi kör flyttlådor till er mot en kostnad av 150 kr inom stor Göteborg och närkommuner om ni inte flyttar med oss. Tänk på att detta är riktigt bra flyttkartonger av högsta kvalité och kan inte jämföras med flyttlådor från tex Shurgard, Silvan, Clas Olsson osv. Kartongerna har standardmåttet 40*40*60 cm Vår kunniga personal kan sköta allt och svarar gärna på frågor ang packning eller flytt

När man flyttar med flyttfirma så är man försäkrad ifall flyttfirman packar i flyttkartonger. Skulle man hyra flyttlådor och packa ner själv inför sin egna flytt med flyttfirma så gäller följande. Om flyttfirman bär flyttlådor och är oaktsamma med dessa så gäller försäkringen om det är rätt packat. Med rätt packat menas att man skall ha packat professionellt dvs med makulatur som är otryckta tidningspapper. Det går förstås även att packa med vanligt tidningspapper eller silkespapper.

Vi rekommenderar absolut inte silkespapper pga att detta är både dyrt och skyddar ej bra pga det är så tunt. Har flyttfirman varit oaktsam med en flyttlåda så att flyttkartongen är trasig så gäller flyttfirman försäkring. Dock så skall då kartongen vara av bra kvalité. Vi har dock aldrig haft några problem med skador eller annat gnäll från kunder pga våra professionella arbetare.

Skulle vi på Majornas Flytt vara fullt upptagna så kolla gärna in en flyttfirma på Flyttfirmor Göteborg.

Här hittar ni en flyttguide som kan hjälp er.

Här kan ni läsa mer om packningstips

Majornas Flytt tel 0728-60 70 20

Ring 0728-60 70 20