Flyttstädning i Göteborg

HJÄLP MED FLYTTSTÄDNING I GÖTEBORG!

Flyttstädning i Göteborg

Flyttstädning i Göteborg

HJÄLP MED FLYTTSTÄDNING I GÖTEBORG!

Vi erbjuder flyttstädning i Göteborg och dess närhet för ert hem/kontor, med städgaranti. Vi utför flyttstädningar både för företag & privatpersoner och då oftast i samband med flytt. Många av våra kunder tycker det är skönt att slippa ha FLERA olika företag inblandade vid flytten.

Med oss får ni endast EN kontakt som sköter allt. (packning, flytt, transport, städning, röjning, köra till tippen, med mera) Med oss får ni allt utfört samma dag, om så önskas.

Pris 60:-/kvm (Dvs ni betalar endast 30kr/kvm efter rotavdraget). Vi har alltid ett minimipris på 2100 kr efter rutavdraget. Kontakta oss per telefon för mer information

OBS! Ni kan självklart lägga till fler punkter efter egna önskemål. Vårt mål är alltid att kunden skall bli nöjd. Och vi får mycket rekommendationer eftersom vi är snabba, starka, rättvisa.

Garanti

Vi lämnar garanti på städningen, eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej. Garantin gäller i 3 dagar från och med städningstillfället. Vi hämtar och lämnar nycklar vid behov.

Är det något ni undrar över s å tveka inte att ringa till oss. Vi finns för er skull. Vi svarar i telefon från 08,00 till 22,00 alla dagar, hela året.
Önskar ni beställa flytt eller städ så mejla oss gärna. Detta eftersom adresserna blir rätta och ni får även svar så att ni har bevis på att er flytt eller städ är bokat.

Följande ingår i ett standardavtal

Skulle ni tex ha ett piano som står i vägen för er städning eller om ni behöver hjälp med att flytta det så rekommenderar vi flytta piano Göteborg som är otroligt starka och gör skadefria pianoflyttar. Och till ett bra pris.

Välkommen till Majornas Flytt

Ring 0728-60 70 20