Magasinering i Göteborg

Billig magasinering

Magasinering

Magasinering i Göteborg billigt

Vid magasinering i Göteborg använder vi specialbyggda träcontainers. Det finns många fördelar med detta system, t.ex. skydd mot insyn och damm. Bohagen kan inte blandas ihop.

Vid inlastning i magasinslåda filtemballeras samtliga möbler. Allt som har lastats i lådan skyddas med skyddsfiltar och eftersom det magasineras i lådor så är det ett säkert system.

Det gör att det inte kan blandas ihop med någon annans gods. Det skyddar mot insyn och skadedjur samtidigt som det håller minst 18 graders temperatur.

Samtliga lådor är uppmärkta med ett ID-nummer och förvaras i godkända lokaler. Lokalerna är larmade och bevakas av vaktbolag. Försäkring mot brand och stöld ingår i våra priser.

Förvaringsboxarna är på 8 m3 men vi har även möjlighet att magasinera skrymmande/tungt gods och större partier på friytor. Vi har möjlighet att komma alla tider på dygnet för att förvara hos oss.

Förvaring i Göteborg och skadedjur

Vi har en mycket bra kontroll på samtliga förvaringsbolag som erbjuder förvaring. Detta gör att vi kan varna er ifall ni vill att vi tex skall köra till ett speciellt förråd som Store24 eller Shurgard. Vi vet oftast vilka anläggningar som har skadedjur och vi håller oss uppdaterade ang detta.

Det vanligaste skadedjuret inne på anläggningar är inte råttor utan malfjärilar. Fördelen med att förvara i magasinslådor är att mal inte finns i denna miljö på det sättet att de kan angripa andra lådor.

Vi kan även magasinera på sk fria ytor vilket gör att alla storlekar går att magasinera. Så kontakta oss även ifall ni har skrymmande gods.

Önskar ni komma till oss med ert gods så går det att ordna. Kontakta oss via mejl eller ring så ordnar vi det.

Vi samarbetar med följande förvaringsföretag! Store24, Shurgard, Kolla gärna in hemsidan hos GPL, Göteborgs Paketering & Lagerservice AB
Här kan ni läsa mer om att hyra expressare
Kolla gärna in hemsidan hos 24 Storage!

Ring 0728-60 70 20