Flyttkartonger

Hur många flyttkartonger går det år?

Flyttkartonger

Räkna med att det går åt ca 0,8 flyttkartonger per kvm. Dvs bor du i 50 kvm går det åt ca 40 styckna. Bor du i 100 kvm går det åt ca 80 styckna.

Flyttar ni till större och tycker att ni har mycket saker, ta gärna några extra flyttlådor. Ta gärna några extra, du behöver bara betala hyra för dom kartongerna du använder. Glöm inte att samtidigt beställ inslagningspapper, sk makulatur. Det är ett otryckt tidningspapper och det skyddar porslin och smågods bra. Tänk på att silkespapper inte är bra att packa med pga att det är så tunt. Sedan så det är dyrt med silkespapper och skyddar sämre är makulatur pga att det är så tunt.

Vi kör ut dom kostnadsfritt till er, vi hämtar dom även efter flytten kostnadsfritt. Ni får kartongerna när ni vill ha dom.

Vi kommer tex även efter arbetstid, helger eller vardagar, det är när det passar er. Vi har arbetstider från 07,00 till 23,00 alla dagar.

Flyttkartonger

Flyttkartonger av bästa kvalitén.

När man flyttar så vill flyttfirmor att kunder använder flyttlådor av absolut så bra kvalitet som möjligt. Risken för skador blir mindre eftersom flyttkartongerna håller att stapla ovanpå varandra. Det är också lättare att köra flyttlådorna tre i taget på en sk pirra ”säckkärra” eftersom dom håller att staplas på varandra. Flyttkartongerna är av standardmått ca 60 * 40 * 40 cm

Ring eller mejla and kartongerna. Och har ni frågor så tveka inte att ringa oss, vi svarar gärna på frågor om ni undrar något. Även om ni har andra frågor som rör er flytt. Ingen fråga är för liten eller för stor.

Ni hittar vår mejladress här om ni önskar mejla till oss.
Ni kan läsa mer om Flyttstädning här.
Och om ni söker ett flyttföretag som är bra när det gäller pianoflytt i Göteborg så har Pianoflytt Göteborg här.

Call Now ButtonRing 0728-60 70 20