Tunggods & Vitvaror

Vi lyfter allt

Tunggods

Tung gods vi lyfter allt

Personalen har mycket hög kompetens, och erfarenhet från flyttningar av tung gods, allt från kassaskåp, maskiner, kyl och ventilationsutrustning samt hiss motorer.

När man behöver flytta tunga möbler eller dylikt kan det vara svårt att klara av det på egen hand. Kontakta då oss så hjälper vi dig.

Några exempel på vad vi flyttar åt dig, kassaskåp, Piano, flygel, båtmotor, hissmotor, järnbalkar, betongblock, vitvaror+installation etc. För oss är inget omöjligt.

Vi har många hjälpmedel för dessa specialuppdrag men alla uppdrag är unika och kräver en kreativ och kompetent personal som är erfaren nog att kombinera hjälpmedlen med det bästa verktyget av alla – hjärnan. Den kombinationen effektiviserar arbetet och minimerar risken för skador på golv och inredning.

Kunden blir nöjd – vi blir nöjda.

  • Pianon – Flyglar
  • Kassaskåp – Brandskåp – Vapenskåp
  • Data – Kopiatorer
  • Industri-inredning (frys / kyldiskar, maskiner, ugnar mm)
  • Konstföremål (skulpturer, stora tavlor mm) Kontakta oss gärna för mer information!
tung gods

Vi lyfter allt överallt

Skulle ni vilja ha hjälp med tunga lyft utomlands så är det inga problem för oss. Vi kör ofta utomlands och klara av även mindre försändelser som hela flyttlass. Och vi har erfarenheten när det gäller tulldokument och vad som krävs för utlandsflytt

Vi hyr ut flyttredskap

Vi hyr även ut bärselar, pianovagnar, flygelbrädor för flyttning av flygel. Då vi har bra öppettider så går det alltid att nå oss och då även på helger och röda dagar.

Vitvaror pianon eller annat tungt

Vi utför hemleverans av vitvaror inom Göteborg med omnejd. I samband med leverans utför vi även installation av dessa. Styrkan med vårat upplägg är att vi levererar och installerar samt bortforslar den gamla varan för destruktion.

Vi slänger och sorterar på Renova eller skänker till välgörenhet om ni önskar det. Och vi bär alla typer av vitvaror och har erfarenhet av både vanliga kylar och frysar och även dubbelpaket. Vi utför även hemleverans av TV, Stereo, Data, mm. Samtliga av våra Leveransbilar är dubbelbemannade med installatörer .

Majornas Flytt

Önskemål om mera information gällande installationer/leveranser kontakta Gärna oss Ni hittar vårt kontaktformulär här till oss.
Om vi skulle vara upptagna och ni skulle behöva hjälp med att bära tunga pianon, flyglar, eller kassaskåp så hjälpa vi er med kunnig personal.

Tel 0728-60 70 20.

Ring 0728-60 70 20