priser privatflytt

Betala per timma eller fast pris

Priser privatflytt

Priset privatflytt när det gäller privatpersoner är 800 kr per timma för två man och en lastbil. Önskar man ha 3 man och lastbil så är priset på privat bohagsflytt 1100 kr per timma. Och önskar man bara att en man hjälper till på flytten så kostar en man och lastbil 550 kr per timma. Vi har alltid 30 minuters fram och tillbakakörningsavgift på privatflytt, dock ej  på fasta priser. Priset är per påbörjad halvtimma. Vi har ingen minimiavgift.

Moms ingår alltid i priser på privatflytt

Moms ingår alltid för privatpersoner. Skulle ett företag säga priset exklusive moms så är det ett starkt tecken på att det inte är ett bra företag. Det är förbjudet att uppge priset exklusive moms för privatpersoner Priserna på privatflytt är alltid inklusive moms. Kvitto erhålls alltid efter full betalning.

Priser företagsflytt

Priset på flytt för företag är 1100 kr per timma för två man och lastbil. Tre man och lastbil kostar 1500 kr per timma.
Moms tillkommer alltid på företagsflyttar. Priset är per påbörjad halvtimma a 550 kr för två man och lastbil tex.

Utrustning för priser privatflytt

Vi hyr ut plattvagnar, ”För pianoflytt” 400 kr och 600 kr i deposition som återbetalas när utrustningen återlämnas. Vi hyr ur Säckkärror. pirra, För 400 kr och 600 kr i deposition som återbetalas när utrustningen återlämnas…

Skulle ni behöva något annat inom flytt, hör av er till oss. Saknar ni någon information på priser privatflytt så hör gärna av er till oss. Ni kan även fråga oss om flytt, vi är experter på allt inom flytt av bohag, kontor, tunggods, pianon flyglar.

Anbud

Vill Ni hellre ha anbud och ett fast pris?

Anbud på fast pris ordnar vi. Då vet ni exakt hur lite er flytt kostar.  Ring eller Mejla till oss! så besiktigar vi och ni får direkt ett fastpris. Så att NI slipper eventuella obehagliga överraskningar. Observera dock att fast pris är baserat på hur lång tid vi tror att jobbet tar. Detta innebär att ni inte kan räkna med att jobbet blir billigare utfört än om man kör på timpris. Utan detta skall användas för att ni skall garantera er om att jobbet inte kommer att kosta mer än vad vi har sagt vid en besiktning. Detta p.g.a. att vi nu har ett billigt pris för att göra oss ett namn inom branschen.

Dom flesta kunderna 98 procent av våra kunder kör på timpris. Att få ett fast pris är bara bra på ett sätt. Man vet innan hur mycket det kostar. Men fast pris är också oftast dyrare än ett löpande timpris. Löpande timpris är 700 kr per timma och 700 kr i startavgift.

Anbudet eller rörligt pris

Kunder tror oftast att fast pris är billigare. Men vi är en riktig flyttfirma som arbetar på. Vi tar inga onödiga pauser. Och vi sitter inte och pratar i mobiltelefon under arbetstid. Vi jobbar på och tänker på vårt rykte som vi har byggt upp under många år.

Kör man en vända med flyttbil på ca 22-25 kubik så hamnar man oftast på ca 3200 kr till ca 4600 kr. Allt beror på vilken våning man bor på och hur nära man kan parkera. I slutändan är det också hur mycket möbler man har. Och även om man behöver gå mycket i trappor med större saker. Detta är under förutsättning att ingen hjälper till och att vi flyttar allt, dvs även kartonger, lampor osv.

Pianoflytt Göteborg är experter och väldigt duktiga när det gäller pianon och tunga sådana. Försiktiga, proffsiga och alltid trevliga killar som kan sitt jobb. Aldrig någon jäkt utan i lugn och ro med försiktighet flytta dom pianon och flyglar till bra priser. Här hittar ni även priser på olika flyttfirmor i Göteborg  som är duktiga på bohagsflytt och allt inom flytt.

Ring 0728-60 70 20